a

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vistraxiti rtssa periculiser ex, nihil lab teger enim nequm lutpatetendis in mei meis an pericula.

Instagram

Follow Us

Image Alt

CURTIS SALGADO / USA

CURTIS SALGADO

3 septembrie 2022

Despre Curtis Salgado foarte mulți știu că a fost muzicianul, care i-a insipirat lui John Belushi celebra producție Blues Brothers.

Belushi scria în finalul anilor ’70, pe când Curtis făcea parte din trupa lui Robert Cray: îl recomand personal și entuziast pe Curtis Salgado drept un muzician rar, dedicat, carismatic și inspirațional (…)

De altfel, albumul de debut al Blues Brothers îi este dedicat.

Cariera lui Curtis Salgado se întinde pe aprope cinci decenii în care a strâns o unanimă recunoaștere internațională, combinând stiluri precum blues, blues-rock ori blues-soul.

Din 2013 încoace a câștigat de 10 ori Blues Music Awards, pentru Piesa Anului, Albumul de SoulBlues al Anului, cea mai bună voce de blues ori Artistul de Soul Blues al anului. Pentru ediția din 2022 a Blues Music Awards, Curtis Salgado este nominalizat la nu mai puțin de 3 categorii – cel mai bun album al anului, cea mai bună voce și cel mai bun artist.

Curtis Salgado este un nume imens al blues-ului, o legendă a muzicii americane.

Îl veți putea întâlni pe 3 septembrie la Tulcea.