a

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vistraxiti rtssa periculiser ex, nihil lab teger enim nequm lutpatetendis in mei meis an pericula.

Instagram

Follow Us

Image Alt

ALBERT CASTIGLIA / USA

ALBERT CASTIGLIA

1 septembrie 2022

În 2019 Albert Castiglia era deja un nume important în lumea blues-ului american, având 30 de ani de carieră și multiple nominalizări la cele mai importante premii de profil.

În acel an, când a prezentat casei sale de discuri materialul viitorului său album, i s-a spus că nu este de calitate și nu prezintă interes. Albert a fost, desigur, foarte dezamăgit și descurajat, dar, minune!, cineva a avut mare încredere în el. A cumpărat drepturile asupra materialului de la casa de discuri și a produs la propria casa de discuri albumul numit Masterpiece.

Acesta nu doar că a avut succes, dar i-a adus lui Albert Castiglia două nominalizări (Best Blues Rock Artist și Best Blues Rock Album). A câștigat Blues Music Awards 2020 – Cel mai bun Album Blues Rock pentru Masterpiece, albumul refuzat de unii, dar preluat și pus bine în valoare de alt mare muzician american, cu care va împărți scena dela Dichis n Blues 2022: Mike Zito.

Albert Castiglia încheie prima seară, pe 1 septembrie, iar Mike Zito concertează la finalul zilei de 2 septembrie. Deja știți că pe 3 septembrie, festivalul se încheie cu recitalul legendarului Curtis Salgado.

Nu uităm să amintim că în 2022, Albert Castiglia este nominalizat în aceeași prestigioasă competiție americană, Blues Music Awards, la categoria Cel mai bun artist Blues Rock al anului. Succes pe 5 mai la Memphis, Albert Castiglia!