a

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vistraxiti rtssa periculiser ex, nihil lab teger enim nequm lutpatetendis in mei meis an pericula.

Instagram

Follow Us

Image Alt

DANUBE DELTA BLUES

IQads: Povestea unui avocat care a visat un festival cu dichis la capătul lumii

Ce face un avocat în Tulcea? Se joacă cu liniștea nesănătoasă. Și organizează un festival cu blues și dichis. Trei seri de blues, jazz, soul și blues-rock. 3 zile de lecturi, întâlniri cu scriitori, istorici, mâncare bună, vinuri alese și tihnă. Sună bine. Și e mare nevoie de astfel de lucruri care sună bine, unde putem evada din lumea nebună.

Cristian Antonescu a făcut dreptul la Iași, a studiat dreptul european în Bavaria, a profesat în București o perioadă și apoi s-a întors în târgul lui, la Capătul Lumii. Și pentru că aici era, totuși, prea multă liniște, s-a gândit să o anime cu un festival pentru suflet. Așa a apărut la Tulcea Festivalul Internațional Dichis’n’Blues, care se află la a șasea ediție, și are loc între 1 și 3 septembrie. Printre numele anunțate anul acesta se numără Curtis Salgado, Mike Zito, Albert Castiglia, precum și trei trupe românești, Teodora Enache – Brody, Berti Barbera & Nicu Patoi și trio-ul lui Florin Giuglea. (citește tot articolul)

Post a Comment